cs-blog.webperfection.net - Fórum
Listopad 23, 2017, 04:08:58 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:
 
   Domů   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: nejede hlavní menu  (Přečteno 60640 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
adamsopik
Nováček
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« kdy: Listopad 11, 2011, 03:22:21 »

Ahoj mam jeden problém vždycky když spustím counter-strike tak se mi ukážou ty dva chlapy z ct ale hlavní menu vůbec (new game atd....) ale když přesto jakoby přejíždim tak to cvaká jako by to tam bylo...

Zkoušel jsem to už několikrát odinstalovat a znova nainstalovat ale furt to sami... mam non-stem verzi zadarmo staženou a používám windows 7.

Diky moc za každou radu. Adam
Zaznamenáno
Armitage
Administrátor
Nováček
*****

Karma: +1/-0
Offline Offline

Příspěvků: 21



Zobrazit profil Email
« Odpověď #1 kdy: Listopad 11, 2011, 08:57:17 »

Ahoj,

mě se tohle tuším jednou stalo i u steamu a dělalo mi to, když jsem si hrál s rozlišením jestli si to dobře pamatuji. Zkus si pohrát s nastavením videa (grafiky) mělo byto pomoc, kdyby ne, tak napiš a zkusíme to pořešit nějak:-)
Zaznamenáno
adamsopik
Nováček
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Listopad 14, 2011, 03:15:52 »

Ahoj, vyzkoušel jsem všecky rozlišení videa ve Windows ale ani jedno...prostě to furt nefunguje.  Nevím co si myslet/Nerozhodný
Zaznamenáno
Armitage
Administrátor
Nováček
*****

Karma: +1/-0
Offline Offline

Příspěvků: 21



Zobrazit profil Email
« Odpověď #3 kdy: Leden 27, 2012, 03:19:21 »

Ahoj, vyzkoušel jsem všecky rozlišení videa ve Windows ale ani jedno...prostě to furt nefunguje.  Nevím co si myslet/Nerozhodný

Ahoj,
nemyslel jsem ve windows ale ve hře. Windows ma sve rozliseni ale kdyz hru zapnes, tak ta se ti spusti v rozliseni v jakem je nastavena v options.
Nebo pokud to budes jeste zkouset preinstalovavat, tak smaz vsecky zbytky co ti v te slozce zbydou, protoze je mozne ,ze sice odinstalujes hru ale zrovna soubory, ktere ovlivnuji "nastaveni" nebo "zobrazeni" ti tam zustanou a kdyz ji znovu nainstalujes, tak se to opet nacita z nich a tim padem v podstate vubec nic neovlivnis.... Take v tom Options kdyz si budes hrat s tim rozlisenim, tak pozkousej pomery stran jako normalni 4:3 tusim a pak by tam melo jit jeste sirokouhle 10:3 nebo jak to tam je. Snad ti neco z toho pomuze.
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!